Van eenmanszaak naar goedlopend bedrijf

Oprichting van J&J Techniek door Johan Niemeijer. Al jaren wilde hij een eigen bedrijf beginnen. In 1996 hakte hij eindelijk de knoop door.

J&J Techniek kreeg steeds meer klanten. De opdrachten stroomden binnen en de telefoon bleef rinkelen. Het werd tijd voor hulp. In 2000 werden de eerste personeelsleden aangenomen. J&J Techniek was niet langer meer een eenmanszaak.

Het bedrijf bleef groeien net als de vraag naar personeel. Een logische stap om zoon Mark in het bedrijf aan te nemen. Mark was destijds nog bezig met zijn studie en hielp tussen de bedrijven door zijn vader. Mark heeft zijn studie afgerond en heeft zich daarna volledig in het familiebedrijf gestort.

Een groeiend en goedlopend bedrijf vraagt natuurlijk ook om een professionele en herkenbare uitstraling. Een nieuwe huisstijl werd aangemeten. De rondrijdende busjes bleven niet langer wit, maar werden beplakt met het nieuwe logo van J&J Techniek. Visitekaartjes werden gedrukt en de personeelsleden werden in overeenkomende outfits gestoken.

Een grote binnenstroom van nieuwe partners. Grote namen als Toshiba en Nefit kwamen de hoek om kijken en er werden langlopende contracten gemaakt. Het bedrijf liep over van de klussen en had het drukker dan ooit. In dit jaar heeft J&J Techniek ook de 24 uur service kunnen realiseren.